Vištiena su riešutų ''patalėliais''

Ingridientai:
1 kg maltos vištienos,
200 g razinų,
100 g grietinėlės,
2 tryniai, 1 kiaušinis,
6-8 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
vištienos prieskonių.

''Patalėliams'':
2 baltymai,
4 šaukštai majonezo,
2-3 šaukštai krakmolo,
200 g sumaltų lazdynų riešutų,
aliejaus aptepimui.
Gaminimas
Vištieną sumaišome su razinomis, grietinėle, trynių ir kiaušinio plakiniu, džiūvėsėliais ir paskaniname prieskoniais. Aliejumi pateptoje skardoje formuojame pailgą kepsnį, aptepame aliejumi, įpilame 1 stiklinę pasūdyto vandens ir kepame 45 min. 220° C temperatūros orkaitėje. ''Patalėliams'' suplakame baltymus ir sumaišome su majonezu, krakmolu bei riešutais. Šiuo mišiniu aptepame kepsnįį ir kepame toliau 15-20 min. Patiekiame su virtais ryžžiais, papuoššęę vynuogėmis ir salotų lapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!