Vištiena su riešutų ''patalėliais''
Ingridientai:1 kg maltos vištienos,
200 g razinų,
100 g grietinėlės,
2 tryniai, 1 kiaušinis,
6-8 šaukštai maltų džiūvėsėlių,
vištienos prieskonių.
''Patalėliams'':
2 baltymai,
4 šaukštai majonezo,
2-3 šaukštai krakmolo,
200 g sumaltų lazdynų riešutų,
aliejaus aptepimui.
Gaminimas
Vištieną sumaišome su razinomis, grietinėle, trynių ir kiaušinio plakiniu, džiūvėsėliais ir paskaniname prieskoniais. Aliejumi pateptoje skardoje formuojame pailgą kepsnį, aptepame aliejumi, įpilame 1 stiklinę pasūdyto vandens ir kepame 45 min. 220° C temperatūros orkaitėje. ''Patalėliams'' suplakame baltymus ir sumaišome su majonezu, krakmolu bei riešutais. Šiuo mišiniu aptepame kepsnįį ir kepame toliau 15-20 min. Patiekiame su virtais ryžžiais, papuoššęę vynuogėmis ir salotų lapais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!