Virtų bulvių blynukai su voveraičių padažu

Ingridientai:
Blynukams:
1 kg virtų bulvių,
2 kiaušiniai,
3-5 šaukštai miltų,
druskos, aliejaus kepimui.

Padažui:
0,5 l sūdytų voveraičių,
2 svogūnai,
100 g sviesto,
3-4 šaukštai miltų,
1 stiklinė pieno,
200 g grietinės,
druskos, maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas
Blynukams sumalame bulves, sumaišome su kiaušiniais, druska bei miltais. Formuojame blynukus ir kepame aliejuje.
Padažui išverdame voveraites ir kartu su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Kepdami įmaišome miltus ir po truputį supilame pieną. Įmaišome grietinę, druską, pipirus ir nukaičiame.
Blynukus valgome karštus užpylę padažu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!