Virtas ungurys

Ingridientai:
800g ungurio,
prieskonių (pipirų, lauro lapelių, mairūno),
prieskoninių daržovių (morka, petražolė, salieras, poras, svogūnas),
1 stiklinė baltojo vyno,
druskos,
1 stiklinė krienų padažo(žiūrėti "Padažai").
Gaminimas
Ungurys nulupamas, nuplaunamas ir supjaustomas gabalais. Prieskoniai ir prieskoninės daržovės paverdamos pasūdytame vandenyje, tuomet dedami ungurio gabalai ir ant mažos ugnies verdama 15—20 min.

Išviręs ungurys sudedamas į pašildytą pusdubenį, užpilamas krienų padažu, pabarstomas susmulkintomis petražolėmis ir valgomas su karštomis virtomis bulvėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!