Virta veršiena su daržovėmis

Ingridientai:
600g veršienos,
600—800 g daržovių (morkų, gelteklių, kaliaropių, žiedinių kopūstų, salierų, žirnelių),
40 g sviesto,
džiovinto lietuviško ar fermentinio sūrio,
druskos.
Gaminimas
Mėsa dedama į verdantį, truputį pasūdytą vandenį su prieskoniais ir prieskoninėmis daržovėmis ir verdama ant mažos ugnies 1—1,5 val. Gatava mėsa išgriebiama, supjaustoma riekelėmis skersai raumenų, sudedama į pašildytą pusdubenį kartu su troškintomis svieste daržovėmis, apšlakstoma šviestu ir pabarstomą tarkuotu sūriu. Daržovės sudedamos krūvelėmis tarp mėsos. Puošiama citrinų, agurkų ar pomidorų skiltelėmis, žalumynais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!