Virta šerno galva


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

1.Šerno galva
2.2 stiklinės acto
3.5 lauro lapai
4.1 šaukštas pipirų
5.5 svogūnai
6.1 česnakas
7.Keli šaukštai majonezo
8.1 citrina

Gaminimas:

Išvalytą šerno galvą kelioms valandoms pamerkti šaltame vandyne, o paskui apiplikyti karštu vandeniu. Galvą įvynioti kepimo popieriuje ir virti vandenyje. Į vandenį įpilti acto, pasūdyti, įberti pipirų, lauro lapų. Taip pat įdėti perpus perpjautus svogūnus ir česnako skilteles. Išvirtą galvą išvynioti, aptepti majonezu, papuošti citrinos žievelėmis ir petražolės šakelėmis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!