Veršiena su ryžiais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
500 g veršienos,
2 stiklinės vandens,
šaukštas sviesto,
svogūnas,
šaukštas miltų,
druskos,
pipirų,
šaukštas grietinės,
2 kiaušinio tryniai,
stiklinė ryžių.
Gaminimas:
Mėsą supjaustyti, sudėti į puodą su vandeniu ir virti. Supjaustytą svogūną patroškinti su sviestu, įdėti miltų. Vėliau įpilti mėsos sultinio ir 5 minutes pavirti. Į padažą sudėti kaišinių trynius, sumaišytus su grietine, pakaitinti ir užpilti ant mėsos. Ryžius išvirti, pasūdyti. Padažą patiekti su mėsa ir ryžiais. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!