Veršiena, marinuota su citrinomis

Ingridientai:
700 g veršienos išpjovos,
70 ml baltojo vyno,
60 ml aliejaus,
2 citrinos,
2 skiltelės česnako,
šaukštas stambiai maltų juodųjų pipirų,
druskos,
petražolių papuošti.
Gaminimas
Mėsą supjaustome į keturias dalis ir šiek tiek pamušame. Citrinas nuplauname, nusausiname, nutarkuojame žievelę ir išspaudžiame sultis.

Česnaką nulupame ir sugrūdame. Dideliame dubenyje sumaišome vyną, aliejų, citrinų sultis ir žievelę, česnaką bei pipirus.

Veršieną sudedame į marinatą, padedame šaltai ir marinuojame apie 24 valandas.

Mėsą nusausiname ir pabarstome druska. Kepame grilyje 15-20 minučių, pašlakstydami marinatu.

Kiekvieną porciją papuošiame petražolės šakele.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!