Venecijos salotos su vištiena

Ingridientai:
0,25 stiklinės razinų,
1 apelsino sulčių,
0,25 stiklinės kedro riešutų,
450 g šaltos gabaliukais supjaustytos virtos vištienos,
nedidelio žiupsnelio maltų gvazdikėlių,
0,25 stiklinės šaltai spausto alyvų aliejaus,
šaukštas vyno acto,
1-2 šaukšteliai aromatizuoto acto,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
salotų lapų.
Gaminimas
Apelsinų sultis kartu su razinomis pakaitinkite nedideliame puode kol užvirs. Nuimkite puodą nuo ugnies ir palikite 20 min. nusistovėti. Tuomet nupilkite apelsinų sultis ir išimkite razinas. Į nedidelį puodą ar keptuvę (be aliejaus) sudėkite kedro riešutus ir pakepinkite juos ant vidutinės ugnies 3 minutes, kol riešutai apskrus. Riešutus, vištieną ir kitus produktus (išskyrus salotų lapus) sudėkite į dubenėlį ir gerai sumaišykite. Palikite 30 minučių. Patiekite su salotų lapais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!