Velykinis sūris

Ingridientai:
2kg. varškės,
2 tryniai,
300g. sviesto,
stiklinė cukraus,
pusė pakelio vanilinio cukraus,
stiklinė plaktos grietinėlės.
Gaminimas
Varškė gerai ištrinama per sietelį. Sviestas išsukamas su tryniais ir cukrumi, į tyrę suberiamas vanilinis cukrus ir lėtai sukant sudedama varškė. Gerai viską ištrynus, sudedama plakta grietinėlė, išmaišoma ir dedama į specialią formą.

Priėš tai forma išklojamas švaria servetėle, kraštai užlenkiami, ant viršaus uždedama lentelė ir ant jos - koks nors svarus daiktas. Laikomas šaltoje vietoje, tik prieš tiekiant sūris išimamas ir dedamas ant lėkštės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!