Valovanai su grybų ''ikrais''

Ingridientai:
12-14 valovanų (sluoksniuotos tešlos krepšelių),
3 šaukštai majonezo,
1 svogūno galvutė,
1 stiklinė džiovintų virtų grybų,
50 g sviesto,
2 virti kiaušiniai,
maltų juodųjų pipirų, druskos.
Raudonųjų ikrų ir petražolių šakelių papuošimui.
Gaminimas
Grybus ir kubeliais supjaustytus svogūnus pakepiname svieste paskanindami druska ir maltais juodaisiais pipirais. Pakepintus grybus su svogūnais ir kiaušinių trynius sumalame mėsmale, sumaišome su majonezu ir gauta mase pripildome valovanus. Susmulkiname baltymus. Baltymais, ikrais ir petražolių šakelėmis papuošiame krepšelius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!