Vaisinis pyragas

Ingridientai:
200 g margarino,
2 tryniai,
100 g cukraus,
300 g miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių
vanilinio cukraus,
Romo.
Įdarui:
100 g razinų,
100 g džiovintų slyvų,
100 g džiovintų persikų,
100 g riešutų,
4 šaukštai medaus,
2 šaukštai citrinos sulčių,
2 šaukštai miltinio cukraus.




Gaminimas
Margariną išsukti su cukrumi, sudėti išsuktus trynius, vanilinį cukrų. Persijoti miltus, sumaišyti su kepimo milteliais. Išminkyti, ir 1-2 vai šaldyti. Iškočioti ir įkloti į riebalais pateptą skardą.
Vaisius nuplauti, išmirkyti vandenyje, rome ar konjake, supjaustyti. Į supjaustytus vaisius suberti pakepintus riešutus, supilti medų, sultis. Vaisių masę dėti ant tešlos, ir kepti 230-250 C orkaitėje 30 min. Išškeptąą pyragąą pabarstyti miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!