Vaisiai drebučiuose

Ingridientai:
3 obuoliai,
10 slyvų,
1 stiklinė aviečių, žemuogių ar vyšnių,
3 kriaušės,
3 arbatiniai šaukšteliai želatinos,
3 valgomieji šaukštai cukraus, 3 stiklinės vandens,
1 g citrinos rūgšties.
Gaminimas
Nulupti ir susmulkinti obuoliai bei kriaušės 10 min. pavirinami parūgštintame vandenyje. Virimo pabaigoje sudedamos susmulkintos slyvos ir uogos.

Į atvėsintą, nukoštą nuovirą sudedama ištirpinta želatina, cukrus ir šiuo mišiniu užpilami formelėse sudėti vaisiai bei uogos. Gauta masė sustingdoma. Tiekiama desertinėse lėkštelėse. Galima papuošti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!