UŽKANDĖLĖ

Ingridientai:
2 kg kopūstų,
6 morkos,
1 galvutė česnako.

Padažui:
1 l vandens,
1 šaukštelis acto,
200 g aliejaus,
100 g cukraus,
2 šaukštai druskos.
Gaminimas
Kopūstus smulkiai supjaustome, atsargiai sumaišome su tarkuotomis morkomis ir smulkintu česnaku. Sudedame į didesnj indą. Vandenį sumaišome su actu, aliejumi, druska ir cukrumi, užviriname. Užpilame karštą padažą ant kopūstų, šiek tiek prispaudžiame, atvėsiname. Sudedame į stiklainius, uždarome ir laikome šaltoje vietoje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!