„Undinėlių“ kepsnys

Ingridientai:
6 nedideli jūros ešeriai,
žuvies prieskonių,
druskos,
3 šaukštai citrinų sulčių,
250 g ryžių,
100 g razinų,
1 svogūnas,
75 g sviesto,
3 šaukštai miltų.

Gaminimas
•Žuvį pabarstome prieskoniais, druska, palaistome citrinų sultimis ir palaikome 10 min. Žuvį apvoliojame miltais ir iškepame keptuvėje su 50 g sviesto. Likusiame svieste apkepame susmulkintą svogūną, įdedame razinas, virtus ryžius, pakepame.
• Į lėkšte pridedame ryžių, ant jų uždedame kepta žuvį. Papuošiame avokada, žalumynais.
(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!