Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)

Ingridientai:
2 maži avienos karbonadai,
2 maži svogūnai,
50 g riebių lašinių,
aliejaus, druskos,
1 čili pipiras,
trauktinės.
Gaminimas
Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardintu druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų trauktine, apkepama ir tuoj pat tiekiama. Tinka su rupia duona, ruginėmis bandelėmis arba biriais virtais ryžiais. Labai dera salotos, papuoštos pomidorų skiltelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!