TUNO KEPSNYS

Ingridientai:
Šaldyto tuno filė,
30 g žuvies prieskonių,
50 g agurko be sėklų,
30 g poro,
3 šaukštai grietinės,
citrinos, alyvuogių,
pusė arbatinio šaukštelio Vegetos
Gaminimas
Atitirpiname tuną, pabarstome prieskoniais, įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus, Kepame kiekvieną tuno pusę po 1 minutę. Apvertę kepsnį, sudedame grietinę, suberiame Vegetą ir supjaustytus agurkus. Troškiname 2 min. Tiekiame su ryžiais ir citrina bei alyvuogėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Kaledu senis 2009-12-21 10:52:14
Kaip taip zmones ir sugalvoja : naudoja ne pacia pigiausia zuvi tuna, o siulo padazui berti siuksliu rinkini -Vegeta ?!