Troškintos daržovės kiniškai

Ingridientai:
20 g. džiovintų grybų,
100 g. pievagrybių,
100 gramų bambukų ūglių,
100 gramų žirnių su lukštais,
300 gramų tofu,
200 gramų kiniško kopūsto,
3 šaukštai aliejaus,
2 šaukšteliai šviesaus sojų padažo,
druskos pagal skonį,
cukraus pagal skonį,
1 šaukštelis sezamų aliejaus.
Gaminimas
Džiovintus grybus išmirkyti šaltame vandenyje ir nuplauti. Pievagrybius supjaustyti. Žirnių ankčių galus nupjauti. Tofu supjaustyti 2x2 cm. dydžio kubeliais, dviem minutėmis panardinti į verdantį vandenį ir išgriebti, nusausinti. Kopūstą supjaustyti juostelėmis.

Gilioje keptuvėje įkaitinti aliejų ir apkepinti tofu iki paruduos ir gražiai išdėlioti lėkštėje. Daržoves pakepinti apie dvi minutes, įpilti sojos padažą, druską, cukrų, sudėti tofu ir dar pakepinti apie minutę. Uždengti keptuvę dangčiu, patroškinti masę dar dvi minutes, supilti sezamų aliejų ir iš kart patiekti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!