Troškinta menkė su lapkotiniais salierais

Ingridientai:
500 g menkės filė,
3-4 salieru stiebai,
4 morkos,
3 šaukštai sviesto arba aliejaus,
1 saldžioji paprika,
druskos,
maltų pipirų,
citrinų sulčių.
Gaminimas
Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrinų sultimis, supjaustome nedideliais gabaliukais. Morkas nulupame, iš paprikos išimame sėklas. Keptuvėje įkaitiname sviestą arba aliejų, sudedame supjaustytas daržoves ir truputį pakepiname. Pasūdome, pabarstome pipirais, įpilame stiklinę vandens, uždengiame ir troškiname 10 min. Į keptuvę sudedame menkės filė, vėl uždengiame ir dar patroškiname 10 min. Tiekiame su virtais ryžiais, daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!