TROŠKINTA AVIENA SU MAIRŪNAIS

Ingridientai:
600 g sriuboje virtos avienos
prieskonių (pipirų, mairūnų)
prieskoninių daržovių (morka, petražolė, svogūnas)
3 skiltelės česnako
šaukštas riebalų
šaukštas miltų
2-3 pomidorai
pusė stiklilnės grietinės
druskos

Gaminimas
Prieskoninės daržovės stambiai sutarkuojamos (svogūnai smulkiai supjaustomi) ir viskas pakepinama riebaluose kartu su miltais. Česnakas ir mairūnai sugrudami su druska. Virta aviena supjaustoma nedideliais gabaliukais ir viskas sudedama į pakepintas prieskonines daržoves, pridedama pomidorų (ar pomidorų tyrės), grietinės ir, uždengus indą, patroškinama 10-15 min.
Sudedama į gerai pašildytą gilesnį pusdubenį, papuošiama.
Valgoma su virtomis bulvėmis, troškintais burokėliais, su pupomis, biriąą grikių ar ryžžių košše.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!