Traškus pyragas su įdaru

Ingridientai:
Šaldyta bemiele tešla.
Įdarui:
poras,
dešra (kumpis),
pievagrybiai,
šaukštas grietinės,
fermentinis sūris (100 g),
2 kiaušinio baltymai.
Gaminimas
Susipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais pakepinti ant sviesto. Į dubenį dedame dešros (kumpio), beriame ataušintą porą su pievagrybiais, smulkiai tarkuojame fermentinį sūrį, viską išmaišome. Plakikliu išplakame 2 kiaušinių baltymus, atsargiai sudedame i masę. Viską lėtai išmaišome. Dedame ant tešlos lapo, kitu užklojame, uzsukame kraštus kaip kibinams. Kepame 180C, 15-20 min kol apskrus. Skanaus. (beata)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!