Trapūs krepšeliai su karamele ir vaisiais

Ingridientai:
Tešlai:
34 stiklinės miltų,
1 šauktas cukraus pudros,
45 g sviesto,
1 šaukštas pieno.

Kremui:
12 indelio sutirštinto pieno su karamele,
200 g grietinės,
50 g likerio.

Gaminimas
Miltus persijojame, sumaišome su cukraus pudra ir gabalėliais sviesto. Iš šių produktų padarome trupinius, po to įpilame šaukštą pieno ir užminkome tešlą. Iš tešlos iškočiojame lakštą ir įpjauname apskritimus. Formeles ištepame aliejumi, įklojame tešlą, ją vietomis subadome šakute. Formeles sumauname vieną į kitą, dedame į orkaitę ir kepame 10 minučių. 180 °C temperatūroje. Ruošiame kremą: kondensuota pieną paverdame, sudedame grietinę, įpilame likerio ir plakame maišikliu, kol masė pasidaro vientisa. Tada šį kremą dedame į krepšelius, puošiame vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!