Tortukas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
apie 200 g sviesto
indelis kondensuoto pieno
2 šaukštai kakavos
apie 200 riešutų
200 g grietinėlės
3 šaukšteliai želatinos
1 plytėlė juodojo šokolado
1 pokas tortui lakštų
Gaminimas:
Želatiną ištirpinti ir pakaitinti ir supilti į išplaktą greitinėlę.Plakant grietinėlę aš truputuką įpyliau cukraus .Kremą palaikyti šaltai,kad truputuką sustingtų. Riešutus reikia susmulkinti.smulkintus riešutus pakepinti,kol gražiai pagels. Sviestą ištirpinti,supilti kondensuotą pieną ir gerai išmaišyti.Po to supilti kakavą ,pakepintus riešutus,ir ant silpnos ugnies maišant ,truputuką pakaitinti,kol kremas pradės tirštėti. Kai kremai jau paruošti,beliko jais tik pertepti lakštus. O ant viršaus užpyliau lydyto šokolado,ir papuošiau kokoso drožlėmis ir riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!