TEŠLOJE KEPTAS SŪRIS

Ingridientai:
400g lietuviško varškės sūrio
2 stiklinės rūgpienio
2 kiaušiniai
1-1,5 stiklinės miltų
druskos
aliejaus sūriui kepti

Gaminimas
Kiaušiniai išsukami su druska, suberiami miltai, supilamas rūgpienis ir išmaišoma (grietinės tirštumo tešla). Sūris supjaustomas 0,5-1 cm storio riekutėmis. Kiekviena riekutė pamirkome tešloje ir šaukštu dedama į įkaitintus taukus. Apkepamos abi pusės. Valgoma iškarto su grietine ir cukrumi arba su kokia nors uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!