Tailandietiškas marinatas

Ingridientai:
Skardinė kokosų pieno,
30 g šviežios kalendros,
60 ml žuvies padažo,
keturios skiltelės česnako,
5 ml trinto česnako žieveles,
25 ml citrinos sulčių,
25 ml šviežiai sumalto imbiero,
viena ar du raudonuosius čili pipirus (išimtomis sėklomis),
15 ml cukraus ir 15 ml sezamo ar saulėgrąžų aliejaus.
Gaminimas
Turimus ingredientus sudėti į indą ir gerai išmaišyti. Užpilkite ant raudonos mėsos, vištienos ar jūros gėrybių ir palikite marinuotis nuo trisdešimties minučių iki valandos. Nepalikite jūros gėrybių marinuotis ilgiau nei 30 minučių. Marinato rūgštis pažeis jūros gėrybes, jos taps per minkštos.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!