ŠVEICARIŠKOS SALOTOS

Ingridientai:
10 porcijų reikės:
1,2 kg bulvių
2 svogūnų
150 g konservuotų agurkų
500 g rūkytos dešros
200 ml sultinio
250 g fermentinio sūrio
100 ml vyno acto
2 šaukštelių cukraus
5 šaukštelių aliejaus
½ ryšunėlio petražuolių
2 šaukštelių susmulkintų kepint
Gaminimas
Bulves gerai nuplauk ir virk su lupenomis 20 min. Svogūną supjaustik plonais griežinėliais.Nulupk dešrą, ją taip pat supjaustyk plonais griežinėliais. Pašildyk sultinį, sūrį supjaustyk pailgais gabalėliais. Bulves nusunk, nulupk, supjaustyk gabalėliais, užpilk sultiniu. Truputį atvėsink, supilk vyno actą ir aliejų, pasūdyk, įberk pipirų ir cukraus. Sudėk dešrą, svogūną, sūrįį ir agurkų griežinėlius. Išmaišyk, palaikyk 15 min. Prieš patiekdama įį staląą apibarstyk smulkintomis petražžolėmis ir kepintais svogūūnais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!