SŪRIO TORTAS

Ingridientai:
2 sūreliai
pakelis sviesto
2 stiklinės cukraus pudros
5 tryniai
2-3 šaukštai želatinos
1/2 stiklinės virto pieno
2 šaukštai kakavos
pakelis biskvito
pakelis želė

Gaminimas
Sviestą, cukrų ir trynius labai gerai ištrinti. Želatiną ištirpdyti stiklinėje karšto virinto vandens, o vėliau į želatiną supilti pieną. Gerai išmaišyti, dėti sūrelius ir vėl maišyti. Kremą padalyti pusiau, į vieną dalį įberti kakavos. Biskvitą sudėti į tortinę, ant jo - baltą masę, o ant jos supilti masę su kakava. Ant viršaus užpilti stingstančią želė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!