Studentiškos bulvės 2


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
2 porijoms reiks 4 vidutinio dydžio bulvių, 1 nedidelio svogūno, žiupsnelio druskos ir juodų maltų pipirų ( pagal skonį), aliejaus kepimui.
Gaminimas:
Bulves nuskusti, nuplauti, sutarkuoti per burokinę tarką. Svogūna nulupti, nuplauti ir supjaustyti. Beje, vienas patarimas, pjaustant svogūną peilį galima vis pavilgyti šaltu vandeniu, kad mažiau graužtų akis jį bepjaustant. Po to viską išmaišyti, sudėti prieskonius ir kepti ant mažos ugnelės uždengus keptuvę, vis pamaišant. Kepti apie 10 min.
Tinka vartoti su: Iškeptas buves užpilti grietine (galima rinktis 12%, taip mažiau kalorijų) ir valgyti užgeriant pienu. SKANAUS!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!