Sriuba – tyrė “ Solferino ”

Ingridientai:
1 l mėsos sultinio
250 g skustų bulvių
200g pomidorų
100 g morkų
2 kiaušiniai
1/2 stiklinės grietinėlės
50 g sviesto
žalių petražolių
druskos
Gaminimas

Iš 200 g virtų bulvių padaryti tyrę ir sumaišyti su pomidorų tyre. Šį tyrių mišinį užpilti sultiniu. Likusias bulves ir morkas supjaustyti rutuliukais ir sudėti į sriubą. Virti 15 – 20 min. Išvirusią sriubą uždaryti grietinėle, sudėti trynius, sviestą, įberti petražolių. Valgyti su baltos duonos skrebučiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!