Sriuba iš stručio kaklo


Sudėtingumas: 5
Ingridientai:
2 ½ kg supjaustyto stručio kaklo
½ puodelio sviesto
½ puodelio aliejaus
3 svogūnai
3 morkos
3 griežčiai
3 pastarnokai
2 saliero stiebai, sukapoti
2 čiobrelio šakelės
keli pipirai, lauro lapai, česnako skiltele, druska
½ puodelio Shery, Porto ar Madeiros
½ puodelio sojų padažo
3 litrai vandens
Gaminimas:
Nulupkite ir ketvirčiais supjaustykite daržoves. Kelis žalumynus palikite papuošimui.  Apskrudinkite mėsą svieste ar aliejuje dideliame puode.  Pridėkite daržovių, prieskonių, Shery ir užpilkite 3 litrais vandens.  Virkite, patikrindami, kad nepridegė. Vis pripilkite vandens, jei jis išgaruoja. Išimkite mėsą ir perkoškite sriubą per rėtį , atskirdami tirščius.  Nuimkite mėsą nuo kaulų ir sudėkite atgal į puodą virti.  Patiekiama su karšta duona ir sviestu.
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!