Špinatų sriuba su kukuliais ir voveraitėmis

Ingridientai:
Kukuliams:
300 g kiaulienos faršo,
1 kiaušinis,
1 piene išmirkyta batono riekelė,
kiaulienos prieskonių,
1 šaukštas krakmolo.

0,5 l mažų voveraičių,
rieškučios špinatų lapų,
druskos,
sriubos prieskonių.
Gaminimas
Užverdame 2,5 l pasūdyto vandens. Į 1 l suberiame nuvalytas ir nuplautas voveraites. Iš kukuliams skirtų produktų paruošiame masę, iš jos formuojame kukulius ir sudedame į verdantį vandenį. Paverdame 20-25 min. Špinatų lapus nuplauname, nusausiname, supjaustome ir suberiame į sriubą. Verdame dar 10 min., paskaniname
sriubos prieskoniais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!