ŠPARAGINIŲ PUPELIŲ SALOTOS

Ingridientai:
500 g šparaginių pupelių,
100 g raudonos paprikos,
100 g žalios paprikos,
2 šaukštai žalių alyvų,
1 šaukštas kaparėlių,
2 šaukštai alyvų aliejaus,
druskos, pipirų,
raudonėlio
Gaminimas
Pupeles gerai nuplauti, nupjauti galus ir išvirti silpnai sūdytame vandenyje. Pupeles išgriebti ir atvėsinti. Papriką supjaustyti siauromis juostelėmis ir suberti ant pupelių. Alyvas ir kaparėlius taip pat sudėti ant salotų. Salotas pasūdyti, papipirinti, pabarstyti raudonėliu, apšlakstyti aliejumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!