Sotusis omletas

Ingridientai:
4-5 kiaušiniai,
O,5 stiklinės pieno,
200 g rūkytų lašinukų su raumenukais,
100 g pievagrybių,
100 g fermentinio sūrio,
1 nedidelis svogūnas,
truputis pipirų,
grybų patiekalų prieskonių,
aliejaus kepimui.

Gaminimas
Keptuvėje pakepame kubeliais supjaustytus lašinukus, svogūną ir pievagrybius. Kitame inde išplakame kiaušinius su pienu ir prieskoniais. Plakinį supilame ant įkaitusių lašinukų, svogūno ir pievagrybių. Užbarstome sutarkuotu fermentiniu sūriu, uždengiame ir kepame ant mažos ugnies.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!