Šokoladinis plokštainis

Ingridientai:
250g margarino,
1,5 stikl. cukraus,
3 v.š. kakavos ar tarkuoto šokolado,
7 v.š. vandens ar pieno,
3 kiaušiniai,
1,5 stikl. miltų,
1 pak. kepimo miltelių,
graikinių riešutų saujelė,
miltinio cukraus.
Gaminimas
Margariną su cukrumi ištrinti iki purumo. Kakavą ar šokoladą kiek pavirti virti piene ar vandenyje. Atvėsinti. Miltus sumaišyti su kep. milteliais. Į paruoštą margariną supilti kakavą, dėti po vieną trynius, suberti berti miltus, skaldytus riešutus ir sukti mediniu šaukštu. Baltymus išplakti iki standžių putų. Lengvai įmaišyti į tešlą. Kepti riebalais išteptoje formoje. Kai iškeps, apibarstyti miltiniu cukrumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!