Šokoladinis ežys

Ingridientai:
100g. šokolado, 140g. sviesto,
6 kiaušiniai, 150g. miltinio cukraus,
50g. džiūvesėlių, 50g.miltų,
100g. šokoladinio glajaus.
Gaminimas
Šokoladą sulaužyti mažais gabaliukais, pašildyti karšto vandens vonelėje ir ataušinti. Sviestą ir 50 gramų cukraus ištrinti iki putų, trinant sudėti trynius ir ištirpintą šokoladą. Baltymus suplakti iki standžių putų, beriant 100g cukraus. Į baltymus suberti džiuvesėlius sumaišytus su miltais. Viską gerai išmaišyti. Formą patepti sviestu ir pabarstyt džiuvesėliais. Kepti 40-50 minučių. Išėmus palaikyti formoje 15 minučių. Apipilti šokoladiniu glajumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!