Sojų kepsnys


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1 dėžutė sojų mėsos kepsnių
150-200 g fermentinio sūrio
1/2 saldžiosios paprikos
1 obuolys
pipirai
cukrus
druska
sojų padažas
Gaminimas:
Sojų mėsą paruošti pagal aprašymą ant dėžutės. Turimus maždaug 4x5 cm gabalėlius įpjauti horizontaliai taip, kad atsiverstų lyg knygos lapas.
Pabarsčius prieskoniais, į vidų dėti po griežinėlį sūrio ir obuolio, šiaudelį paprikos. Suvožti, apvolioti džiūvėsėliuose ir dėti į įkaitintus riebalus.
Vienai pusei apkepus, apversti. Ant viršaus uždėti dvi siauras sūrio juosteles, o per vidurį - paprikos juostelę. Uždengti keptuvę ir kepti, kol kepsnys apkeps, o sūris - išsilydys.

Tinka vartoti su: Patiekti karštus su bulvėmis ar žalių daržovių salotomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!