Sluoksniuotos tešlos trikampiai su krabų kremu

Ingridientai:
4 lakštai sluoksniuotos tešlos (šviežios arba šaldytos);
1 kiaušinio trynys;
500 g krabų mėsos;
1 valg. š. citrinų sulčių;
100 g majonezo;
100 g jogurto;
200 g grietinės;
Druskos ir ką tik maltų baltųjų pipirų;
Paprikos miltelių;
Krapų šakelių papuošimui.
Gaminimas
Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotos tešlos lakštus perpjauti skersai pusiau ir kiekvieną kvadratą padalyti į du trikampius. Juos sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir aptepti tryniu, išplaktu su nedideliu kiekiu vandens. Trikampius kepti 12-15 min., iškepus ataušinti.

150 g krabų mėsos atidėti į šalį. Likusią krabų mėsą sutrinti su citrinų sultimis ir iki vientisos masės išmaišyti su majonezu, jogurtu ir grietine. Kremą pagardinti druska ir pipirais.

Sluoksniuotos tešlos trikampius smailiu peiliu perpjauti skersai pusiau (kiekvieną padalinti į dar du trikampėlius). Ant apatinių trikampių užtepti krabų kremo ir paskirstyti atidėtą krabų mėsą, o ant viršaus sudėti likusius tešlos trikampius. Pabarstyti paprikos milteliais ir puošti krapų šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!