Skrebučiai salotoms

Ingridientai:
Pusė dienos senumo prancūziškos duonos,
3 česnako skiltelės,
60 ml alyvuogių aliejaus.
Gaminimas
Traškūs, česnaku pagardinti skrebučiai labai dera prie Cezario salotų. Pusę prancūziškos duonos kepalėlio supjaustykite 1,25 cm storio riekelėmis. Sudėkite kelias riekeles į krūvą ir supjaustykite kubeliais. Likusias riekelesw supjaustykite tokiu pat būdu. Nulupkite 3 česnako skilteles.

Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Sudėkite česnaką ir duonos kubelius. Kepinkite 2-3 minutes nuolat maišydami, kol skrebučiai paruduos. Iškepę sudėkite juos ant popierinio rankšluoščio, kad nuvarvėtų riebalai. Česnaką išmeskite.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!