Savojinių kopūstų balandėliai su grybais

Ingridientai:
Savojinis kopūstas,
300 g šviežių,
200 g marinuotų pievagrybių,
250 g varškės,
svogūnas,
poras,
2 morkos,
pagal skonį druskos,
laurų lapelių,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
smulkintų žalumynų.
Gaminimas
Šviežius pievagrybius su smulkintu svogūnu pakepinkite svieste. Kai atvės, į keptuvę sudėkite varškę, įberkite žalumynų ir prieskonių. Ant balandėliams paruoštų savojinio kopūsto lapų krėskite įdaro ir susukite. Porus supjaustykite žiedeliais, morkas - šiaudeliais. Pasūdžiusi pakepinkite svieste. Tada sudėkite marinuotus pievagrybius, įberkite juodųjų pipirų. Balandėlius dėkite į kepimo skardą, užpilkite porų ir morkų padažu. Troškinkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 15 min.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!