SAUSAINIAI " RIEŠUTĖLIAI"

Ingridientai:
Tešlai: 200g miltų
140g sviesto
100g cukraus pudros
100g maltų graikiškų riešutų
Kremui: 100g sviesto
150g maltų graikiškų riešutų
150g cukraus pudros
2 šaukštai spirito
1 šaukštas kakavos

Gaminimas
Tešla: sviestą sukapoti, suberti miltus, maltus riešutus, cukraus pudrą, viskas kapojama peiliu iki vienalytės masės. Tešlą iškočiojame ir ant jos išspaudžiame skrituliukus, jais išlipdyti formeles, primenančias riešuto kevalą. Trumpai kepti įkaitintoje orkaitėje.
Kremas: visus kremo produktus sutriname ir išmaišome iki vienalytės masės. Šiuo kremu suklijuojame sausainių puseles (kad būtų apvalūs). Sudėti į vazelę ir pabarstyti cukraus pudrą sumaišytąą su kakava.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!