Šaltas grybų padažas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
300 - 400 g. virtų grybų,
1 svogūnas,
(1 obuolys),
1,5 stiklinės grietinės,
prieskonių (druskos, cukraus, garstyčių, acto),
svogūnų laiškų,
krapų. 
Gaminimas:
Grybus, svogūną ir obuolį sukapoti. Į grietinę įdėti prieskonių. Viską sumaišyti ir apibarstyti susmulkintais žalumynais.
Tinka vartoti su: Padažą patiekti su šaltais užkandžiais arba su karštomis bulvėmis bei kruopų koše.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!