Ryžių užkepėlė (Frėjos)

Ingridientai:
ryžiai, mėsa,
šaukštas sviesto,
šaukštas miltų,
200 ml. gietinėlės,
300 ml. pieno,
sultinio kubelis,
sūrio,
šaukštas džiūvėsėlių.
Gaminimas
Mėsą supjaustyti gabaliukais ir paruošti kaip kam patinka. Didelėje keptuvėje ištirpinti sviestą, jame pakepinti miltus. Tada pastoviai maišant supilti pieną ir grietinėlę, sutrupinti ir įmaišyti sultinio kubelį. Viską virti kol sutirštės. Ryžius išvirti. Paimti skardelę, ją ištepti sviestu ir sudėti ryžius, ant jų sudėti išvirtą ar iškeptą mėsą (žuvį, dešreles, krevetes...) Tada užpilti išvirtą padažą. Sūrį sutarkuoti, sumaišyti su džiūvėsėliais ir užbarstyti ant viršaus. Įdėti į įkaitintą orkaitę ir kepti, kol gražiai paruduos, arba išsilydys sūris.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!