RYŽIŲ DESERTAS

Ingridientai:
4-6 porcijoms)

100 g piene virtų ryžių
750 ml pieno
60 g cukraus
žiupsnelis druskos
vanilės
375 ml grietinėlės
150 g gabalėliais sukapotų migdolų
1 nuluptas migdolas
4 šaukštai sauso šerio

Gaminimas
Ryžius sudėti į sietelį ir gerai nuplauti, nuvarvinti vandenį. Su pienu, cukrumi, druska ir vanile virti apie 30 min. Ryžiams leisti ataušti. Prieš patiekiant suplakti grietinėlę ir ryžius sumaišyti su migdolų gabalėliais (taip pat įmaišyti vieną nesusmulkintą migdolą). Skoniui pagerinti įpilti šerio.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!