Riešutinis keksas

Ingridientai:
175 g sviesto,
150 g cukraus,
l50 g miltų,
50 g krakmolo,
3 kiaušiniai,
250 g riešutų,
2 citrinos,
1-1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
miltinio ir vanilinio cukraus.
Gaminimas

Sviestą išsukti su cukrumi iki vienalytės masės, sudėti smulkiai kapotus riešutus, išplaktus su vaniliniu cukrumi, kiaušiniais, įspausti citrinos sultis, įtarkuoti žievelę. Po truputį sijoti miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Išsuktą tešlą sukrėsti į paruoštą kepimo formą.
Kepti 180-200 C orkaitėje, 40-50 min.
Atvėsusį keksą puošti citrinos sulčių ir miltinio cukraus glajumi, riešutais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!