RAUDONŲJŲ SERBENTŲ TORTAS

Ingridientai:
500 g raudonųjų serbentų
Tešlai:
150 g miltų,
100 g sviesto,
50 g cukraus pudros,
1 kiaušinio trynys,
1 šaukštas grietinės,
žiupsnelis druskos,
riebalų kepimo formai patepti.
Kremui:
300 ml pieno,
3 kiaušinio tryniai,
1 šaukštas bulvių krakmolo,
150 g cukraus pudros,
vanilinio cukraus
Gaminimas
Tešlai skirtus produktus suminkyti ir padėti ją į šaldytuvą 30 min. Serbentus nuplauti, nusausinti, nuimti nuo kotelių.
Paruošti kremą: trynius ištrinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, įmaišyti krakmolą. Į gautą masę nuolat maišant plona srovele pilti verdantį pieną.
Kepimo formą ištepti riebalais, tešla aplipdyti dugną ir sieneles, subadyti šakute ir kepti 10 min. 200 laipsnių karštumo orkaitėje. Po to tešląą užpilti kremu, ant virššaus tolygiai suberti visas uogas. Kepti 25 min. 180 laipsnių karšštumo orkaitėje.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!