RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ SALOTOS

Ingridientai:
800 g raudongūžių kopūstų
4 šaukštai vyno acto
100 g brizos arba fetos sūrio
2 šaukštai medaus
2 saujos moliūgų sėklų
6 šaukštai aliejaus
druskos, pipirų

Gaminimas
Kopūstą susmulkinti. Puode užvirinti 1 litrą vandens, į jį sudėti: 2 šaukštus acto, druskos, kopūstus. Virti apie 1 min. Nukošti. Likusį actą išmaišyti su medumi, aliejumi ir pipirais. Kopūstus sumaišyti su medaus užpilu ir palikti 1 val. pastovėti. Moliūgo sėklas pakepinti sausoje keptuvėje. Sūrį supjaustyti kubeliais. Moliūgų sėklas ir sūrį sumaišyti su kopūstais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!