RAUDONGŪŽIŲ KOPŪSTŲ BALANDĖLIAI SU PAUKŠT.

Ingridientai:
1 raudongūžis kopūstas
1 šaukštas acto
500g vištų krūtinėlių
apie saują džiūvėsėlių
50g raumenuotų lašinukų
1 svogūnas, 1 morka
1 šaukštas sviesto
druskos, baltųjų pipirų
maltų gvazdikėlių
3 šaukštai aliejaus
0,5 stiklinės sauso raudono vyno
0,
Gaminimas
Išpjaunamas kopūstkotis ir kopūstas verdamas pasūdytame vandenyje su actu apie 15 minučių. Paruošiama 15 didelių kopūstlapių. Likusieji lapai susmulkinami. Vištų krūtinėlės labai smulkiai supjaustomos. Lašinukai, svogūnai ir morkos susmulkinami vienodais gabalėliais ir pakepiname svieste. Prieskoniai ir džiūvėsėliai suminkomi su paukštiena. ĮĮdaras išdeliojamas ant kopūūstlapių ir jie susukami (kaip balandėliai). Suktinuįkai apkepičnami aliejuje. Orkaitė įkaitinama iki 200C. Suktinukai užžpilami raudonuojųų vynu ir kepami orkaitėje 40 minučiųų. Labai skanu su makaronais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!