Rabarbarų ir varškės apkepas


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g rabarbarų,
0,5 kg varškės,
0,5 stiklinės manų kruopų,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai sviesto,
1 šaukštas džiūvėsėlių,
150 – 200 g cukraus.
Gaminimas:
Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karštame saldžiame vandenyje. Varškę gerai išsukti, sudėti likusį cukrų, kiaušinius, manų kruopas, įpilti 1 stiklinę sulčių (vandens, kur buvo laikomi rabarbarai), gerai išmaišyti ir dėti į riebalais išteptą keptuvę. Apšlakstyti sviestu, apibarstyti džiūvėsėliais ir kepti 20 – 25 minutes. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!