Pyragėliai su žuvimi

Ingridientai:
Tešlai:
200 g varškės,
1 kiaušinis,
1,5 stiklinės miltų,
1 šaukštas grietinės,
0,5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių, druskos,
truputis druskos, aliejaus.

Įdarui:
400 g šaldytos žuvies,
1 kiaušinis,
1 piene išmirkyta riekelė batono,
1 nedidelis svogūnas,
žuvies prieskonių,
džiūvėsėlių.
Gaminimas
Žuvį sumalame kartu su piene išmirkyta batono riekele, pakepintu svogūnu, įmušame kiaušinį, įberiame prieskonių ir gerai išmaišome. Jei įdaras skystokas, įdedame 2 šaukštus džiūvėsėlių. Tešlai varškę, kiaušinį ir grietinę su trupučiu druskos išmaišome, dalimis sudedame miltus ir minkome, kol tešlą bus galima kočioti. Iškoččiojęę tešląą supjaustome mažždaug 8x15 cm gabalais, iššilgai pyrag&į#279;lio dedame mažždaug 1,5 ššauškšto įdaro, sūulenkiame, aplink apžžspaudžiamše šakute ir verdame alššiejuje. Valgome šiltus arba šaltus su majonezo padažu, patiektu prie sūrio.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!