Pyragaičiai su aguonomis ir kakava

Ingridientai:
Tešla:
600g. miltų,
400g. margarino,
200g. cukraus,
4 tryniai,
vanilinio cukraus,

Aguonų masė:
500g. aguonų,
5 kiaušiniai,
200g. sviesto arba margarino,
stiklinė cukraus,
galima dėti šaukštą medaus arba šaukštą razinų,
migdolų aliejaus.

Glajus:
3 šaukštai vandens,
3 šaukštai cukraus,
60g. margarino,
3 šaukštai kakavos.
Gaminimas
Miltus kapoti su margarinu, berti cukrų, dėti trynius, užminkyti tešlą ir įdėti į šaldytuvą. Ištrinti sviestą, įdėti trynius ir išplaktus baltymus, du kartus permaltas aguonas ir gerai išmaišyti. Aguonų kremą sudėti ant išpjautų tešlos skritulėlių ir kepti orkaitėje, kol pagels. Glaisto produktus virti ant mažos ugnies apie 3 min., ataušinti ir patepti pyragaičius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!