PUPELIŲ MALTINIAI

Ingridientai:
300 g pupelių
2 svogūnai
2 morkos su lapais
0,5 stiklinės manų kruopų
džiūvėsėlių
česnako
petražolių
krapų
kmynų
aliejaus.

Gaminimas
Pupeles išvirkite ir sumalkite arba sugrūskite, įdėkite susmulkintus ir pakepintus svogūnus, morkas, jų lapus, petražoles ir prieskonius, įpilkite manų kruopas. Viską sumaišykite. Padarykite maltinius, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite orkaitėje. Valgykite su padažu ir žalių daržovių salotomis.
(Virginijus Mainonis)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!